loading

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka

FITOM COMMERCE d.o.o. kao vlasnik internetskog  prodajnog mjesta obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo najnužnije, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka.

Adresa naše web stranice je: https://fitom.hr

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni
FITOM COMMERECE d.o.o.  ne pohranjuje osobne podatke korisnika web stranice https://kena-interijeri.hr dostavjenih putem obrasca „Upita za informacije o proizvodu“ i putem „Kontakt obrasca“ i iste koristimo isključiva radi odgovora na vaše upite. Vaše podatke ne dijelimo sa trećim stranama.

Pristup i ispravak osobnim podacima
Korisnik može zatražiti i dobiti od FITOM COMMERECE d.o.o. cjelovitu informaciju o osobnim podacima koji su eventualno pohranjeni, kao i ispravak istih slanjem e-mail poruke na mail adresu osobe za zaštitu osobnih podataka: info@fitom.hr

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)
Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje eventualno spremljenih osobnih podataka (pravo na zaborav). Korisnik to može učiniti zahtjevom na e-mail adresu osobe za zaštitu osobnih podataka info@kena-interijeri.hr i podaci će nakon provjere autentičnosti zahtjeva biti izbrisani bez odgađanja. Korisnik ima mogućnost podnošenja zahtjeva za brisanje u svakoj obavijesti koju primi od https://fitom.hr.

Pravo na prigovor
Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na e-mail adresu osobe za zaštitu osobnih podataka na info@fitom.hr. Naravno imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka
Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i posebno su zaštićeni i tako osigurava da se komunikacija između računala Korisnika i web stranice Fitom Commerce d.o.o.  odvija sigurno. Zaštitu podataka Fitom Commerce d.o.o. uzima ozbiljno i stalno poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Fitom Commerce d.o.o. provodi razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice https://fitom.hr  te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Izmjena Izjave o privatnosti
Ovu Izjavu o privatnosti, Fitom Commerce d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na Internet stranici Fitom Commerce d.o.o. Zato Fitom Commerce d.o.o. poziva Korisnike da povremeno pregledaju ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo ga da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu Fitom Commerece d.o.o.  Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici Fitom Commerce d.o.o.  . Nastavak uporabe Internetske stranice Fitom Commerce d.o.o. od strane Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Izjavu o privatnosti.

Chatbot Kraken

Naše web stranice koriste platformu Kraken, kreiranu od strane poslovnog partnera „Automation Titan Tech d.o.o.“, s ciljem chatbot komunikacije sa posjetiteljima web stranice. Informacije koje se prikupljaju na ovaj način spremaju se na server platforme Kraken te po potrebi na ostale baze vlasnika web stranice fitom.hr, a koristi se isključivo u prodajne i marketinške svrhe.

Korisnik u bilo kojem trenutnu može tražiti brisanje podataka sa servera.