loading

Novosti

45. međunarodni salon namještaja
10 lis 2018

45. međunarodni salon namještaja

Ambienta je predstavila koncepcijski i komunikacijski redizajniranu priču o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji. Svoju priču potvrdila je sadržajem, reprezentativnim izlagačkim programom i cjelovitom institucionalnom potporom pritom se pozicionirajući kao najvažniji poslovni događaj drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja u Hrvatskoj.
 
Ukupan izlagački segment ovogodišnjeg izdanja Ambiente bilježi rast od 20%, a vidljiv je u  kvantitativnom i kvalitativnom povećanju i uređenju izložbenih prostora. Potporu nastupu hrvatskih izlagača na Salonu dala je Hrvatska gospodarska komora te broj izlagača koje je HGK financijski potpomogla bilježi rast za 52% u odnosu na prošlu godinu.
 
Salon je razgledalo više od 20.000 posjetitelja te je zabilježen rast poslovne publike od 25% u odnosu na prošlu godinu.

Naša firma je isto tako prisustvala kao izlagač. Veoma smo zadovoljni odazivom i nadamo se da se vidmo i sljedeće godine.

Povezane novosti

Obavijest o otvaranju salona
04 svi 2020

Obavijest o otvaranju salona

Poštovani kupci, Obavještavamo Vas da su od danas naša vrata opet otvorena uz sve upute izdane od civilnog stožera. Novo radno vrijeme je od 9h do 19h.