loading

Novosti

45. međunarodni salon namještaja
10 lis 2018

45. međunarodni salon namještaja

Ambienta je predstavila koncepcijski i komunikacijski redizajniranu priču o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji. Svoju priču potvrdila je sadržajem, reprezentativnim izlagačkim programom i cjelovitom institucionalnom potporom pritom se pozicionirajući kao najvažniji poslovni događaj drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja u Hrvatskoj.
 
Ukupan izlagački segment ovogodišnjeg izdanja Ambiente bilježi rast od 20%, a vidljiv je u  kvantitativnom i kvalitativnom povećanju i uređenju izložbenih prostora. Potporu nastupu hrvatskih izlagača na Salonu dala je Hrvatska gospodarska komora te broj izlagača koje je HGK financijski potpomogla bilježi rast za 52% u odnosu na prošlu godinu.
 
Salon je razgledalo više od 20.000 posjetitelja te je zabilježen rast poslovne publike od 25% u odnosu na prošlu godinu.

Naša firma je isto tako prisustvala kao izlagač. Veoma smo zadovoljni odazivom i nadamo se da se vidmo i sljedeće godine.

Povezane novosti

Kutna garnitura Lana po mjeri
26 sij 2019

Kutna garnitura Lana po mjeri

Kutna garnitura Lana modernog dizajna sa pomičnim rukonaslonima i glavonaslonima moguće je izraditi po mjeri i sa više elemenata različite veličine i oblika....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija