loading

Novosti

HILLUX boxspring krevet
27 srp 2022

HILLUX boxspring krevet

Boxspring krevet Hillux  Basic nema podnice već se sastoji od čvrstog drvenog okvira (box-a) u koji je integriran donji (unutarnji) madrac od bonnell žičane opruge na koje dolazi gornji (vanjski) madrac.
Vanjski madrac kupac bira po želji. Donji madrac u boxspring sustavu preuzima na sebe opterećenje koje se vrši prilikom ležanja na gornjem madracu. Samim time gornji je madrac pod manjim opterećenjem pri ćemu je znatno udobniji i fleksibiljniji te pruža maksimalnu udobnost i pomaže da kralježnica bude u optimalnom položaju. Zbog manjeg opterećenja na gornji madrac produžuje se njegov vijek trajanja, tako da je boxspring sustav dugoročno ulaganje u zdravo spavanje.

Za razliku od boxspring sustava, kod klasičnih podnica opterećenje ostaje samo na madracu na kojem ležimo, što znači da se takvi madraci trebaju češće mijenjati. Prednost boxspring kreveta je i visina koja omogućuje lakše lijeganje i ustajanje pri čemu je smanjen pritisak na zglobove.

Kupac može birati model madraca (gornji madrac nije uključen u cijenu)

Povezane novosti

Kutna garnitura Brisel
12 velj 2021

Kutna garnitura Brisel

Kutna garnitura Brisel trenutno najzanimljiviji proizvod kod nas. Moguće ju je slagati po elementima i raditi po mjeri, dostupna je u raznim materijalima i...
Kutna garnitura Lana po mjeri
26 sij 2019

Kutna garnitura Lana po mjeri

Kutna garnitura Lana modernog dizajna sa pomičnim rukonaslonima i glavonaslonima moguće je izraditi po mjeri i sa više elemenata različite veličine i oblika....