loading

Novosti

Uskoro u ponudi krevet Adonis u svim bojama i dimenzijama
04 velj 2019

Uskoro u ponudi krevet Adonis u svim bojama i dimenzijama

Boxspring krevet Adonis osim što ima moderan i moćan dizajn veoma je funkcionalan, sastoji se od uzglavlja i dva donja dijela koja se spoje i na njih ide madrac sa BONNELL jezgrom. Krevet Adonis je veoma visok i ugodan za spavanje, a ima i dvije ladice za posteljinu.

Boxspring kreveti su često viđeni u američkim, kanadskim i australskim domovima sve su popularniji i kod nas. Riječ je o krevetima koji pružaju maksimalnu udobnost, rasterečuju kralježnicu i posjeduju duži vijek trajanja od standardnih kreveta.

Troslojna izrada je jamstvo maksimalnog rasterećenja pri spavanju i time garancija zdravog spavanje. Prednost kreveta bez guste drvene podnice je potpuno prozračivanje madraca čime nastaje izvrsna klima prilikom spavanja čemu pridonose i vrhunski materijali jednostavni za održavanje.

Povezane novosti

Kutna garnitura Brisel
12 velj 2021

Kutna garnitura Brisel

Kutna garnitura Brisel trenutno najzanimljiviji proizvod kod nas. Moguće ju je slagati po elementima i raditi po mjeri, dostupna je u raznim materijalima i...
Obavijest o otvaranju salona
04 svi 2020

Obavijest o otvaranju salona

Poštovani kupci, Obavještavamo Vas da su od danas naša vrata opet otvorena uz sve upute izdane od civilnog stožera. Novo radno vrijeme je od 9h do 19h.
Obavijest o zatvaranju salona
19 ožu 2020

Obavijest o zatvaranju salona

Poštovani kupci, zbog novonastale situacije sa virusom COVID-19 obavještavamo Vas da smo zatvoreni dok se situacija ne smiri i dok nadležna tijela ne odluče...